Nyemarkt

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Lochem
Toekomstig aanbod

€ 260.400,- tot € 545.400,-

Kenmerken

Woonoppervlak
70 - 190m2

Over dit project

DE ONTWIKKELING
De oude Rabobank locatie aan de markt in Lochem wordt verbouwd tot een prachtig appartementencomplex. De appartementen bevinden zich op de eerste- en tweede verdieping. In totaal komen er zestien kwalitatief hoogwaardige appartementen die variëren van 70 tot 190 m2. De begane grond behoudt haar bestaande kantoor/retail-functie. De Rabobank zal weer terugkeren met een eigen advieskantoor op deze locatie.

L&O Architecten uit Haaksbergen is verantwoordelijk voor het nieuwe ontwerp, waarbij elk appartement haar eigen indeling kent.

CENTRALE LIGGING
De NyeMarkt ligt aan het marktplein in Lochem waardoor het gehele centrum direct binnen loopafstand is. Hier kunt u genieten van de gezellige terrassen en aanwezige winkels die het centrum van Lochem volop te bieden heeft.

Het complex beschikt over een overdekte parkeergelegenheid in het direct naastgelegen appartementencomplex De Brouwershof. Deze is gemakkelijk te bereiken via de achterzijde van het appartementencomplex.

KWALITATIEF WONEN
Vanuit de lokale gemeenschap is het de wens om kwalitatieve stadsappartementen te ontwikkelen. De NyeMarkt gaat invulling geven aan deze wens door hoogwaardig en duurzaam materiaal te gebruiken tijdens de ontwikkeling van de 16 verschillende appartementen.

Het complex wordt grondig gerenoveerd, voorzien van een nieuwe gevel en volledig gemoderniseerd. Tevens zal het pand worden verduurzaamd, opnieuw worden geïsoleerd, voorzien worden van HR++ glas en zonnepanelen op het dak, wat zal resulteren in energielabel A.

COMMERCIËLE RUIMTES
Nu De NyeMarkt weer een complex wordt met een kwalitatief hoogwaardige uitstraling, die recht doet aan de prominente plaats die zij inneemt op de markt in Lochem, is het voor ondernemers weer een uitstekende omgeving om hun bedrijfsactiviteiten op de begane grond daarin onder te brengen.

Heeft u belangstelling voor de nog twee beschikbare commerciële ruimtes van elk circa 225m2 of door beide te combineren van 450m2? Maak dit kenbaar via onderstaande button en wij komen zo spoedig mogelijk met u in contact

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nyemarkt
Koopwoningen
16
Prijs
€ 260.400,- tot € 545.400,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lochem.

Aanmelden