Koedijk/Graanweg

Lochem - Lochem
Actueel aanbod

€ 446.400,- tot € 559.700,-

Kenmerken

Woonoppervlak
163 - 209m2
Kaveloppervlak
625 - 935m2
Inhoud
510 - 700m3

Over dit project

Aantrekkelijk concept met ruime bouwkavels voor het realiseren van uw eigen droomvilla. Op elk kavel is er keuze uit maar liefst 10 smaakvolle villa's. Vervolgens zal in een persoonlijk gesprek de woning compleet naar uw wens worden getekend. KOPEN=BOUWEN!

De hoogte van de koopsom is afhankelijk van de kavel en het type woning. Een uitgebreide prijslijst kunt u opvragen bij de verkopende makelaars.

De bouwkavels zijn in een aansprekende, nieuwe woonomgeving nabij het centrum van Lochem gelegen. Lochem beschikt over een historisch stadscentrum, schouwburg, directe verbinding met de A1, openluchttheater, treinstation, voortgezet onderwijs, compleet winkelaanbod. Een heerlijke, bereikbare woonomgeving met de gemoedelijkheid van de Achterhoek!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Koedijk/Graanweg
Start verkoop
2020 (2e kwartaal)
Koopwoningen
7
Prijs
€ 446.400,- tot € 559.700,-
Type woningen
Vrije kavel, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lochem.

Aanmelden