Zuydtzicht

Lochem - Barchem
Actueel aanbod

€ 209.500,- tot € 290.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
113 - 119m2
Kaveloppervlak
130 - 298m2
Inhoud
385 - 413m3

Over dit project

Zuydtzicht

Letterlijk aan de rand van het gemoedelijke dorp Barchem ontwikkelt PHB uit Deventer Zuydtzicht, een kleinschalig nieuwbouwproject bestaande uit 6 gelijkvloerse twee-onder-een kapwoningen, 2 rijwoningen en 2 hoekwoningen. Een gasaansluiting ontbreekt, de te bouwen huizen zullen namelijk door middel van zonnepanelen en een warmtepomp worden verwarmd. Deze woonwijk aan de Barchvenne is rustig gesitueerd en de fraaie architectuur van de woningen sluit naadloos aan op de woningen die eerder in dit plan zijn gerealiseerd. In Barchem treft u een supermarkt, basisschool, een goede bakkerszaak en enkele horeca-etablissementen. Lochem en Ruurlo liggen beide op ca. 4 kilometer en beschikken beide over een groter voorzieningenniveau en een treinstation. De omgeving wordt gekenmerkt door schitterende (beschermde) natuur waarvan de Kale Berg en de Lochemse Berg de meest in het oog springende zijn.

De 6 twee-onder-een kapwoningen zijn royale woningen met een levensloopbestendig karakter. Wonen en slapen op de begane grond met een vrij uitzicht op de landerijen richting Ruurlo. Op de 1e verdieping beschikt u over de mogelijkheid 2 slaapkamers en een badkamer te realiseren.

De 4 eengezinswoningen beschikken over 3 slaapkamers op de 1e verdieping en dit aantal is uit te breiden door de 2e verdieping te benutten.

De omgevingsvergunning is inmiddels door gemeente Lochem verleend en de bouw zal worden gestart zodra 8 woningen verkocht zijn.

Vraag vrijblijvend via ons kantoor de uitgebreide verkoopbrochure aan!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Zuydtzicht
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
10
Prijs
€ 209.500,- tot € 290.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lochem.

Aanmelden