Schoneveld

Lochem - Lochem
Archief

€ 136.800,- tot € 199.950,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
480 - 645m2

Over dit project

Nog vier kavels beschikbaar met prachtig vrij uitzicht over de landerijen!

Bouw zelf uw droomhuis in het groen. Denkt u wel eens aan het bouwen van uw eigen droomhuis in de rust, ruimte en vrijheid van de natuur? Dan is dit de ideale plek om te wonen. Er zijn nog een aantal kavels beschikbaar waar u zelf of samen met een architect/aannemer uw eigen woning ontwerpt en laat bouwen.

Een woning die precies voldoet aan uw smaak en wensen. Uw eigen ideale indeling en afwerking, details die het onderscheid maken, een keuken en badkamer die u zelf uitkiest. Een erker, dakkapel, uitbouw of garage, het type raampartij en de dakpannen die u het mooist vindt… Alles precies zoals u wilt. Klinkt dat niet ideaal? Die droomwoning kan staan in Het Schoneveld, de gloednieuwe wijk in het gezellige Laren; het groene dorp in de Achterhoek.

Het Schoneveld is een splinternieuwe, ruim opgezette wijk met brede straten en veel groen. Er zijn volop parkjes, bomen en plantsoenen. De bestaande brede beek en volgroeide bomenrij geven de wijk een voorname uitstraling. Schoneveld krijgt een gevarieerd woningaanbod met voor elke situatie een geschikte woning. De, in samenspraak met belangstellenden en toekomstige bewoners, gekozen architectuurstijl voor de wijk is de charmante jaren 30 stijl. De sfeer in de wijk is vriendelijk en dorps. Hier vindt u alles om ruim en rustig te leven in een prachtige, maar minstens zo gezellige, omgeving.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Schoneveld
Koopwoningen
4
Prijs
€ 136.800,- tot € 199.950,-
Type woningen
Vrije kavel, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lochem.

Aanmelden