Rutgershof

Lochem - Laren
Actueel aanbod

€ 505.000,- tot € 519.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
109 - 109m2
Kaveloppervlak
141 - 150m2
Inhoud
415 - 415m3

Over dit project

Planning start bouw dit voorjaar!

RUTGERSHOF IN LAREN (GLD)
Op zoek naar uw levensloopbestendige woning in het bruisende centrum van Laren, Gelderland? We hebben goed nieuws voor u! Ontdek nu onze unieke nieuwbouwwoningen: 4 levensloopbestendige pareltjes met een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Aan de entree van het Rutgershof bevinden zich vier levensloopbestendige woningen genaamd ‘type Oolde’. Het zijn woningen gemaakt voor optimaal comfort en zorgeloos wonen De zonligging is perfect en de achtertuin is buitenom bereikbaar vanaf de voorzijde.

Deze levensloopbestendige woning heeft een zeer comfortabele indeling. Alle woonfuncties, waaronder ook de slaap- en badkamer, bevinden zich op de begane grond. Daarbij kennen ze ook nog de bijzondere eigenschap dat de woonkamer en slaapkamer beide grenzen aan de besloten tuin. Naast uw complete woonprogramma op de begane grond staat u nog een volledig vrij indeelbare verdieping ter beschikking. Wat uw wensen ook zijn, deze ruimte biedt zeer diverse mogelijkheden. Er zijn nog 3 woningen beschikbaar.

- Vanaf € 499.000,- v.o.n.;
- Slapen en baden begane grond;
- Woonoppervlak circa 109 m²;
- Vrij indeelbare verdieping;
- Inclusief zonnepanelen;
- Vloerverwarming gehele woning;
- Inclusief sanitair en tegelwerk, exclusief keuken;
- In centrum gelegen;
- Met Woningborg Garantie- en Waarborgregeling;
- Voldoende parkeergelegenheid voor de woning.

LOCATIE
Laren is een prachtig dorp in de gemeente Lochem en is een rustige en vriendelijke plaats om te wonen, met veel groen en natuur in de omgeving. Er zijn diverse recreatie- en sportfaciliteiten, zoals een zwembad, tennisbanen en een golfbaan. Het dorp Laren is een ondernemend dorp met vele voorzieningen zoals diverse winkels, supermarkten, openbaar vervoer en maar ook vele gezellig, culturele en sportieve evenementen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Rutgershof
Start verkoop
2024 (2e kwartaal)
Woningen
3 van 4 beschikbaar
Prijs
€ 505.000,- tot € 519.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lochem.

Aanmelden