Kop van Oost - Fase 3.1

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Lochem - Lochem
Actueel aanbod

€ 385.000,- tot € 527.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
129 - 170m2
Kaveloppervlak
124 - 144m2
Inhoud
470 - 624m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Welkom op Kop van Oost in Lochem! Op deze geweldige locatie in Lochem, tussen de Berkel en het Twentekanaal vind je jouw nieuwe thuishaven. Aan de ene kant liggen Lochem en de Berkel, aan de andere kant heb je vrij zicht over het Twentekanaal. Hoor je het kabbelende water al?

In de vier deelgebieden met elk hun eigen opzet vind je hier een gevarieerd aanbod aan woningtypes. Of je nu voor een appartement gaat, voor een tussenwoning of een vrijstaande woning. Alles is mogelijk. Interesse? Meld je nu aan en geef je woonwensen aan ons door, dan houden wij hier rekening mee.

Op de Kop van Oost worden in totaal circa 120 woningen gebouwd tussen het gemeentehuis, de Berkel en het kanaal. Het plan bestaat uit meerdere sfeergebieden, elk met hun eigen karakter en bebouwing. De bouwhoogtes variƫren en lopen vloeiend over van laag naar hoog. Daarnaast worden voor de woningen verschillende tinten bruine en rode baksteen gebruikt die het plan zowel variatoe als eenheid geven.

Fase 3.1
Fase 3.1 in Kop van Oost bestaat uit 10 rijwoningen Groene Hoven.Accentvlakken in de gevel zijn bij het ene woonblok uitgevoerd in hout, bij het andere woonblok uitgevoerd in baksteen. Daarnaast verrijzen aan het kanaal negen stoere kadewoningen van 2,5 en 3 woonlagen. De markante gevels vertonen een verticale geleding en verschillen onderling in hoogte. Optioneel is een vierde woonlaag toe te voegen bij enkele bouwnummers!

De deelgebieden
De nieuwe autoluwe woonwijk Kop van Oost bestaat uit 4 deelgebieden; Wonen aan het kanaal, Wonen aan de Berkel, Wonen aan het Stadsplein en Wonen aan de Groene Hoven. Deze vier deelgebieden krijgen ieder hun eigen karakter.
Ligging
Omlijst door de Berkel en het Twentekanaal ligt Kop van Oost op een geweldige locatie in Lochem. Je waant je in deze wijk in een wereld op zich. Het buurtje ademt de sfeer van een industriƫle haven, heeft een verfrissende groene opzet en een afwisselende karakteristieke architectuur. Over de nieuwe brug ben je met de fiets in een paar minuutjes in het gezellige Lochem of in het Achterhoekse coulisselandschap, waar de koeien nog met de poten in de rivier staan.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kop van Oost - Fase 3.1
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
1 van 19 beschikbaar
Prijs
€ 385.000,- tot € 527.500,-
Type woningen
Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Lochem.

Aanmelden